March 8, 2017

BMX

Olemme lisänneet BMX-tuotteet valikoimaamme. Meidän kautta saat niin race- kuin freestyle-osia sekä pyöriä.

Oheisista linkeistä näet koko valikoimamme, mikäli tuotteelle ei näy hintaa ota rohkeasti yhteyttä niin teemme tarjouksen.

Tuotteita voi tilata suoraan meiltä verkkokauppamme kautta (tuotteita lisätään pikku hiljaa), tai joko soittamalla tai sähköpostilla. Toimitusaika on yleensä noin viikosta kahteen. Tuotteet voi noutaa joko Porvoosta tai Turusta, vaihtoehtoisesti voimme lähialueille myös toimittaa tuotteet kotiovelle tai lähettää ne postissa.

 

Profile Racing

Profile Racing on legendaarinen laadukkaiden komponenttien valmistaja Floridasta. Huippulaadukkaita osia BMX:lle, maastopyöriin ja fixeihin on valmistettu omassa tehtaassa Jenkeissä jo 1970-luvulta.

Rock N Roll

Rock’n’Roll BMX distribution on Hollantilainen vuodesta 1999 asti toiminut BMX-tukkukauppa. Firmaa pyörittävä porukka ajaa itse aktiivisesti ja tavoitteena on tarjota asiakkaille hyvää palvelua ja laadukkaimpia tuotteita hyvään hintaan. Tähän pyrimme mekin!

Traffic Distribution

Traffic-distribution on Saksalainen vuodesta 2008 toiminut BMX- ja muiden polkupyörien tukkukauppa. Trafficin omistajat ajavat itsekin aktiivisesti ja heillä on juuret BMX-puolella. Trafficin valikoimassa on kuitenkin monipuolisesti freestyle-, racing- ja muita polkupyörätuotteita.